Μέσα από ένα γαστρονομικό ταξίδι 12 επεισοδίων της σειράς The Art of Meating, ο ταλαντούχος chef Γιάννης Λιόκας μοιράζεται μαζί μας μοναδικά tips και μυστικά που απογειώνουν κάθε γαστρονομική δημιουργία με βάση το κρέας!
Ο Γιάννης Λιόκας, ανερχόμενος executive chef, έχει μετεκπαιδευτεί σε Παρίσι και Μιλάνο σε καταξιωμένες σχολές και δίπλα σε βραβευμένους chef. Με ρίζες από την Ήπειρο, πειραματίζεται με γεύσεις και υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, δίνοντας έμφαση στη βιωματική κουζίνα.
Η φιλοσοφία του chef, σε πλήρη εναρμόνιση με τη φιλοσοφία της Kaiser, εστιάζει στην αυθεντικότητα της δημιουργίας, την ποιότητα των εκλεκτών υλικών αλλά και τη μοναδική γευστική εμπειρία. Ο ιδανικός τρόπος κοπής του κρέατος, έξυπνα tips για το σωστό ψήσιμο, συμβουλές για το ιδανικό seasoning και τα συνοδευτικά dips ανά είδος κρέατος και πολλές ακόμη χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές συνθέτουν τα μυστικά του “meat-ing”.