H Kaiser συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό το 1976 δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στην αγορά. Από τότε έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας και η Kaiser εξακολουθεί να παράγεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, από τη Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Με την ίδια αγαπημένη συνταγή παραμένει στην καρδιά των Ελλήνων καταναλωτών, γι’ αυτό άλλωστε είναι η No1 σε πωλήσεις Pilsner στην Ελλάδα!
Επιλέγουμε ένα καθαρό, δροσερό και στεγνό ποτήρι Kaiser.
Ξεκινάμε με το ποτήρι σε γωνία 45ο και σε απόσταση 5-10mm από την βρύση.
Συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσουμε το 50% του ποτηριού.
Φέρνουμε το ποτήρι σε όρθια θέση και ολοκληρώνουμε το σερβίρισμα.
Έχουμε ολοκληρώσει το τέλειο σερβίρισμα μιας Kaiser!