Ο Ζυθοποιός της Kaiser είναι ο καλλιτέχνης που κρατάει στα χέρια του μια μοναδικής αξίας «παρτιτούρα», τη μυστική συνταγή της Kaiser. Καλείται να την εκτελεί αρμονικά κάθε φορά επιτυγχάνοντας το ίδιο άριστο αποτέλεσμα και να παράγει μια μπύρα που θα σέβεται και θα τιμά τη μακρόχρονη παράδοση Pilsner. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να συνδυάσει αρμονικά 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού, 3 διαφορετικά είδη λυκίσκου, την παραδοσιακή μαγιά και χαμηλής σκληρότητας νερό. Όλα αυτά θα περάσουν μια αργή διαδικασία ζύμωσης και μεγάλο χρόνο ωρίμανσης για να γίνουν μια τέλεια Kaiser Pilsner!